Information om digitala skärmar

Information om digitala skärmar

. Under 2019 monterades två digitala infartskärmar vid väg 94 i Älvsbyn, en skylt från Norraby-hållet och en från Kanis-hållet. Dessutom finns nu ytterligare två skärmar utanför Forum.

Infartsskärm vid väg 94

En
      bild som visar gräs, utomhus, tecken, träd
      Automatiskt genererad beskrivning

På infartsskärmarna visas välkomstinformation och evenemang från kommunens evenemangskalender som finns på både www.visitalvsbyn.se/evenemang/ och www.alvsbyn.se/uppleva-och-gora/evenemang/.

Vem kan synas här?
Alla som skickar in ett evenemang till evenemangskalendern har chans att synas här. Bilderna till infartsskyltarna tas manuellt från evenemangskalendern med jämna mellanrum, det innebär att alla evenemang inte alltid hinner komma med på de digitala skyltarna, exempelvis om evenemanget är inlagt tätt inpå det datum det äger rum. 

Evenemang skickas in i via formuläret som finns på www.visitalvsbyn.se/evenemang/.

Reklamskärm utanför Forum

På reklamskärmarna visas företrädesvis reklam och erbjudanden från företag och föreningar samt övrig föreningsinformation.

Vem kan synas här?
Alla företag och föreningar som skickar in reklam, erbjudanden eller övrig föreningsinformation har möjlighet att synas här för 500 kr/vecka. Föreningar och medlemmar i Företagarna betalar halva priset.

Älvsbybygdens annonsblad
Den som annonserar i Älvsbybygdens annonsblad har även möjlighet att synas på den digitala skylten vid Forum under en hel vecka för endast 100:- (exkl. moms). Gäller annonser som är minst 100 spaltmillimeter (ex. 48×100 eller 98×50).
Innehållet i annonserna anpassas till skyltens format vilket innebär att bilder eller större mängd text kan tas bort eller redigeras.


Vill ditt företag synas på de digitala skärmarna?
Vänligen fyll i formuläret så publicerar vi det så snart som möjligt. Formuläret (öppnas i ett nytt fönster).