Tinor AB

Företaget bedriver verksamhet i flera branscher, bland annat städentreprenad, stolprasering i Telias teknikskifte och rörtryckning med jordraket.

Tinor är specialiserade på att omsorgsfullt och miljövänligt städa kontor, butiker, banker, fastighetsbolag industrier och offentliga miljöer men åtar oss även uppdrag inom byggstäd och hemstäd. Rasering av telestolpar görs både maskinellt och manuellt på svårtillgängliga områden. Vi har specialbyggd utrustning som är anpassat för detta. Rördrivning av 90 mm rör under vägar med jordraket gör vi på uppdrag, i samband med kabel och fiberförläggning.

Styrd borrning utförs med mindre rigg som klarar drivning av upp till 110 mm rör.

Välstädade lokaler är avgörande för att ge ett gott intryck av ditt företag. Det minskar också slitaget och har en positiv inverkan på medarbetarnas effektivitet, trivsel och frånvaro. Tinor är specialiserade på att omsorgsfullt och miljövänligt städa kontor, butiker, banker, fastighetsbolag, industrier och offentliga miljöer men åtar oss även uppdrag inom byggstäd och hemstäd.

Vi använder oss av effektiva ergonomiska och miljövänliga städsystem och anpassar städmetoder efter kundernas behov och önskemål.

Välkommen till oss på Tinor, vi kommer att ta hand om dina önskemål på allra bästa sätt!

Telefonnummer: Åsa: 070-568 12 50 Andreas: 070-376 12 50
E-post: asa@tinor.se