VIDSEL - Den tappre lilla skräddaren

tis 5 mar kl 09:30 - 13:45

Aktivitetshuset i Vidsel. Västra Vidselsvägen 17.

Kostnadsfri sportlovsteater

Den tappre lille Skräddaren – Teater Mila (för barn 6-12år)

En del av Älvsbyns kommuns sportlovsprogram 2024. Föreställningen är kostnadsfri men anmälan via simple sign up krävs. Länk finns längst ned.

En sommarmorgon sitter en liten skräddare på sitt bord vid fönstret. Han är på gott humör och syr av alla krafter. Då kommer det en bondgumma gatan fram och ropar: – God sylt till salu! God sylt till salu! Skräddaren köper ett halvt hekto av sylten som han brer på en smörgås. Smörgåsen drar till sig mängder av flugor som irriterar skräddaren till vansinne.
Han drämmer till dem med en tygbit och lyckas döda sju i en smäll. – Vilken karlakarl man är! sa han och beundrar själv sin skicklighet. Det måste hela världen få veta! Ett äventyr där den tappre skräddaren besegrar stora jättar och en farlig enhörning tack vare sitt mod och sin list.

Efter succén med Mästerkatten i stövlar kommer nu Den tappre lille skräddaren. Ett äventyr där list slår styrka. Endast med sin kropp och röst som uttrycksmedel lyckas Robert med konsten att måla upp fantastiska miljöer och roliga karaktärer.

Tidningen: Norran
”Det är fysisk enmansteater när den är som bäst. En tom scen med svart bakgrund, ingen dekor och inga speciella scenkläder. Ändå bjuds åskådarna på fantastiska bilder och upplevelser.”

http://simplesignup.se/event/210814-den-tappre-lille-skraeddaren-vidsel

Telefonnummer: +46725216300
E-post: linda.ohlin@alvsbyn.se
Arrangör: Älvsbyns kommun Kultur och fritid i samarbete med teater Mila