Torsdagsgruppen

tor 9 feb kl 10:00 - tor 30 mar kl 15:00

Kapellet, Älvsby folkhögskola

Intressanta föreläsningar varje torsdag

Nya och gamla deltagare är varmt välkomna till vår grupp där vi träffas och umgås på Älvsby folkhögskola. Varje torsdag lyssnar vi på två intressanta föreläsare, komplettera dagen med en lunch i vår mysiga restaurang!
Välkommen till torsdagsgruppen, vårens program består av intressanta föreläsningar där vi får lyssna på allt från samhällsinformation till personliga berättelser. Nya som gamla deltagare är välkomna till vår grupp där vi träffas och umgås. Första föreläsningstillfället är den 9 februari kl 10.00 på Älvsby folkhögskola.

För samtliga föreläsningstillfällen tar vi en avgift på 300 kr som betalas till expeditionen. I avgiften ingår frukt, kursmaterial samt avslutningsfika. För den som önskar äta lunch i anslutning till föreläsningarna så serveras den i vår restaurang, tisdag-fredag kl 11.00-13.00. Anmäl dig till torsdagsgruppen genom att använda dig av formuläret på sidan. Du kan även anmäla dig per telefon genom att ringa 0929-723 30 eller via mail info@afhs.nu först till kvarn!

Telefonnummer: +46705308480
E-post: eva.lestander@afhs.nu
Hemsida: https://alvsbyfolkhogskola.nu/kurser/torsdagsgruppen-varen-2023/
Facebook: https://www.facebook.com/alvsbyfhs/
Arrangör: Älvsby folkhögskola