Frida Hyvönen med Norrbotten NEO

tor 7 dec kl 19:00

Medborgargatan 2. Andromeda på Forum.

Frida Hyvönen kommer till Forum på sin turné med Norrbotten NEO. Ett musikaliskt möte att verkligen se fram emot!

Frida Hyvönen är en av Sveriges mest framstående artister. Hon är född och uppväxt i Robertsfors, och hennes musikaliska karriär tog fart 2005 med debutalbumet Until Death Comes. Två engelskspråkiga album följde, Silence is Wild och To the Soul och snart även de båda specialutgåvorna Frida Hyvönen Gives You: Music from the Dance Performance Pudel och Frida Hyvönen Gives You: Music from Drottninglandet.

Hennes röst liknar ingen annans, den är personlig in i minsta detalj. I sin musik skapar Frida Hyvönen sitt alldeles egna personliga universum – som en porträttmålare som fångar människans både yttre och inre liv, som en kritiker skrev. Hennes texter är vardagliga, intima och djupsinniga, men också väldigt humoristiska emellanåt, och att se henne på scenen är en upplevelse.

Med sig har Frida Hyvönen flera av sina egna låtar i nya arrangemang av nestorn Hans Ek. – Jag ser enormt mycket fram emot att spela med Norrbotten NEO, säger Frida Hyvönen. – Det är ett bra format, det kommer att passa min musik. Vi kommer att handplocka en bukett låtar, de finaste från min repertoar, säger Frida Hyvönen.

Ta med utskriven bokningsbekräftelse.

Prisuppgifter:
Vuxen – 100kr
Ungdom upp till 25 år – 50kr

Biljetter finns att köpa via Tickster. Vid mån om plats så kan det finnas biljetter att köpa på plats.
https://www.tickster.com/sv/events/5a84nx060lt8t30/2023-12-07/frida-hyvonen-moter-norrbotten-neo

Telefonnummer: +46725216300
E-post: linda.ohlin@alvsbyn.se
Arrangör: Älvsbyns kommun Kultur och fritid