Thorsen tours

Upplev magin i Swedish Lapland

Vilket blir ditt nästa äventyr?

Det finns något att se fram emot varje säsong i Swedish Lapland. Kom och utforska den stora vildmarken med oss ​​och upplev magin i norr. Oavsett om du föredrar en avkopplande vandring, fågelskådning i naturen eller en snöskovandring till den högsta punkten i Älvsbyn, är vi säkra på att vi har rätt tur för dig.

Låt oss dela med oss, varför vi förälskade oss i Swedish Lapland. Vi är säkra på att du kommer att få en oförglömlig upplevelse.

DSC_0686.jpg

Vi är Ken och Sonya (och Max!), dina reseledare, och är mycket glada över att dela vårt hörn av världen med dig och hjälpa dig skapa nya upplevelser och oförglömliga minnen.

De flesta vi träffar vill veta hur vi hamnade i Vidsel, eftersom vi är ett amerikanskt/brittiskt par, och det verkar som en osannolik plats att landa på.

Vi träffades första gången i Bucerias, Mexiko där vi arbetade som PADI, Open Water Scuba Instructors. Vi älskade att resa och tillbringade ett par år tillsammans i Nya Zeeland och Australien. Därifrån flyttade vi till London där vi tillbringade de kommande 5 åren. Under vår tid i London spenderade vi många semestrar i Sverige. Varje gång vi åkte kunde vi bara tänka på hur gärna vi ville stanna. När vi gjorde vår sista resa till Lappland 2016, bestämde vi oss för att vi skulle göra just det och vi hittade vårt nya hem i Vidsel.

Vidsel är bokstavligen motsatsen till London. Vi flyttade från våra snabba, stressiga jobb och liv och blev förälskade i det fullständiga lugn som norra Sveriges vildmark har att erbjuda och vi har aldrig ångrat oss.

Oavsett om du kommer för en avkopplande semester för att slippa stressen i den verkliga världen eller är redo för ett adrenalinspännande äventyr, hoppas vi kunna hjälpa dig upptäcka det du söker i svenska Lappland och vi är säkra på att det kommer att fånga en bit av ditt hjärta.

Vi talar engelska och läser just nu svenska på SFI.

Telefonnummer: +46707597441
E-post: info@thorsentours.com
Hemsida: https://www.thorsentours.com/