Straighta besked

fre 12 nov kl 19:00 - 21:00

Forum, Andromeda, Älvsbyn

Teaterföreställning

Skratt, spänning och otippad romantik i en pulshöjande komedi! Stuntkvinnan Amina och handläggaren Lina blir himlastormande kära. Allt känns perfekt, inte ett moln på himlen. Tills det visar sig att Amina söker asyl, och att den som ska handlägga hennes ärende och öde är Lina.
Känslor ställs mot riktlinjer. Vem kan man lita på, vad är rätt? I rask takt avverkas den ena dråpliga, hopplösa och hoppfulla situationen efter den andra. Omgivna av ett färgstarkt persongalleri som både hjälper och stjälper dem slåss Lina och Amina för drömtjejen, drömjobbet och drömmen om ett bättre liv.
På ytan är Lina och Amina ett omaka par. En vill rädda världen. Den andra har sett den. En har lovat att aldrig bryta en regel. Den andra har inte sett någon annan utväg. Men deras hjärtan slår i samma takt. Är det kanske så att man ibland måste följa sitt hjärta och strunta i allt annat?
– Det är en fantastisk romantisk komedi. Välskriven, varm och rolig. En riktig kärlekshistoria! Spännande precis hela tiden. Den har likheter med de stora rom-com-filmerna, med en överraskande story som gör att man blir engagerad i händelserna och med människor som man verkligen vill att det ska gå bra för. Men den känns också oväntad och modern på ett kul sätt, Björn Elgerd har verkligen lyckats förnya genren, säger pjäsens regissör Anna Novovic, biträdande teaterchef på Riksteatern.
Lina gestaltas av Karin Bengtsson, Amina av Sandra Medina. Ett flertal roller spelas av Sofia Bach och Mitja Sirén; bland andra barägaren Tuborg, alfahannen Sonny och presentshopsägarinnan Deniz.

Boka din biljett på:
https://www.tickster.com/sv/events/chgky3xmpw2gn0h/2021-11-12/straighta-besked?fbclid=IwAR16i88oU4X2Vbw7pyTZhYwV0z7fHjpxC1z4Dqcj43dvGK3FOH9ld-TP1m0

Pris:
Medlem i Älvsbyns RTF 150,00 kr
Ordinarie 220,00 kr
Ungdom 100,00 kr

Telefonnummer: +46730270205
E-post: linda.ohlin@alvsbyn.se
Hemsida: https://www.riksteatern.se/forening/alvsbyns-riksteaterforening/?gclid=EAIaIQobChMI3OeIi_O38wIVGRd7Ch2YtQ-WEAAYASAAEgIb7fD_BwE
Facebook: https://www.facebook.com/alvsbynstf/
Arrangör: Älvsbyns RTF