Konstnär Anna Toresdotter föreläser

mån 24 okt kl 10:00

Galleri K, Älvsby folkhögskola

Med konst och poesi guidar hon oss ner i den livgivande mullen, i den mikroskopiska värld inunder oss som är full av ömsesidiga utbyten.

24 oktober kommer konstnär Anna Toresdotter till oss. Med konst och poesi guidar hon oss ner i den livgivande mullen, i den mikroskopiska värld inunder oss som är full av ömsesidiga utbyten.
Med konst och poesi guidar konstnär Anna Toresdotter oss ner i den livgivande mullen, i den mikroskopiska värld inunder oss som är full av ömsesidiga utbyten. Den ger oss föda och är med och styr klimatet, men är idag utsatt. Det brådskar att förstå och bruka den på hållbara vis.

Till utställningen knyts poesiprojekt med elever som skriver dikter inspirerade av ämnet och här byggs även en lärplattform med faktafördjupningar för skolor. Vi som engagerar oss i detta projekt vill inspirera till ett mer hållbart förhållningssätt till matjorden.

Föreläsningen är gratis, ingen anmälan bara att dyka upp. Anna kommer att hålla en föreläsning i ca 40 minuter och därefter tar vi en paus. Klockan 11 startar en diktworkshop som alla får delta i. Varmt välkommen!

Telefonnummer: +46705308480
E-post: eva.lestander@afhs.nu
Hemsida: https://alvsbyfolkhogskola.nu/forelasningar/omsesidighet/
Facebook: https://www.facebook.com/alvsbyfhs/
Arrangör: Älvsby Folkhögskola